Fysisk kontakt

Hvorfor nogle mennesker ikke kan lide fysisk kontakt

17. maj 2022 — Fysisk kontakt er nemlig et helt basalt behov, som vi har med os fra begyndelsen af livet, og hvis vi mangler den berøring, kan det faktisk …

Nogle mennesker kan ikke lide fysisk kontakt. De er måske bange for det eller synes simpelthen, at det er ubehageligt. Læs mere om det her.

Hudsult: Derfor er kram og fysisk kontakt livsnødvendigt | I FORM

23. jul. 2021 — Den tætte fysiske kontakt er faktisk også med til at kickstarte en række kemiske processer i kroppen og hjernen, som har stor betydning …

Fysisk berøring er ikke bare rart – det har stor betydning for din sundhed. Bliv klogere på hudsult, og få 6 bud på, hvordan du selv kan lindre det.

Hudsult: Få 5 gode råd til, hvordan du stiller den her – ALT.dk

27. mar. 2017 — Berøring: Kan du ikke få nok af fysisk kontakt med din partner? Eller står du helt af på konstant nusseri? Det KAN være en udfordring, …

Savner du (også) at blive krammet, nusset og holdt om? Og oplever du, at de sidste mange måneders manglende fysiske kontakt med andre gør dig urolig, stresset og trist til mode? Det kan være et signal om, at du lider af hudsult. Bliv klogere på fænomenet her og på, hvordan du stiller din hudsult.

Parforhold: Sådan tackler I forskelligt behov for berøring

Parforhold: Sådan tackler I forskelligt behov for berøring | Femina

20. feb. 2019 — Helt fysisk kan man måle, hvordan puls og blodtryk falder, og en varme breder sig i kroppen. »Det er derfor, berøring og nærhed er så …

Berøring: Kan du ikke få nok af fysisk kontakt med din partner? Eller står du helt af på konstant nusseri? Det KAN være en udfordring, hvis to personer i et forhold ikke har samme behov for berøring i dagligdagen.

Hudsult: Er du blevet rørt i dag? – Samvirke

Hudsult: Er du blevet rørt i dag? | Samvirke

23. mar. 2021 — En 61-årig kvinde holder meget af sin kæreste, men har svært ved at acceptere, at han ikke vil nusse og kramme. Kan det løses?

Mange af os savner et kærligt kram og et hjerteligt håndtryk. På plejehjemmet liver de ældre op, når personalet aer en kind og masserer en nakke. Berøring er nemlig livgivende.

Fysisk kontakt gør min kæreste utilpas – Ude og Hjemme

1. apr. 2021 — Fysisk berøringsangst behandling · Gennem hypnoterapi arbejder vi med dine følelser omkring berøring og med de reaktionsmønstre, du har opbygget.

Behandling af berøringsangst – Klinge Hypnoterapi

Mange mænd vil mene, at fysisk berøring er deres primære kærlighedssprog, fordi mænd generelt har et større seksuelt behov end kvinder, og fordi mange mænd …

Fysisk berøring • Parvis – Kærlighedssprog – Agape

Kærlighedssprog: Fysisk berøring • Parvis

28. jan. 2021 — Fysisk berøring er et vidundermiddel for børns trivsel og udvikling og kan både virke smertelindrende og give barnet selvtillid.

Fysisk berøring er afgørende for dit barns udvikling: Sådan får …

Fysisk berøring er afgørende for dit barns udvikling: Sådan får du mere af det i hverdagen

11. jan. 2021 — Når vi er i fysisk berøring med andre mennesker, så udskiller vi et hormon, der hedder oxytocin. Et hormon, som dæmper stress og angst. I …

Fysisk berøring er et vidundermiddel for børns trivsel og udvikling og kan både virke smertelindrende og give barnet selvtillid. Her kan du få nogle gode råd til, hvordan du sikrer, at dit barn får nok fysisk nærvær og omsorg i hverdagen.

Lider du af hudsult? Sørg for nok oxytocin via fysisk kontakt

Har du oplevet hudsult under pandemien? Vi har alle brug for fysisk berøring. Uden fysisk kontakt mangler vi kærlighedshormonet: oxytocin.

Keywords: fysisk kontakt